۱۹ مهر ۱۳۹۸ پرندگان, مقالات آموزشی ۰ دیدگاه
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز در این قسمت میخواهیم در مورد خواص گوشت اردک صحبت بکنیم پس با ما همراه باشید .
گوشت اردک به علت طبع گرم
دارا بودن مواد مغذی
مواد معدنی آشیانه
ویتامین های مفید جای داده شده در آن بسیار محبوب بای تمام سنین می باشد.
هم برای جذب توسط انسان آسان است
گوشت اردک حاوی مقادیر بسیار زیادی آهن هم در مقایسه با بقیه گوشت ها دارد.
این ویتامین کمک به حفظ سلامتی چشم و موکوس دهان کرده
موجب جلوگیری از حمله ویروس به بدن می شود.
کمبود ویتامین ب۱ می تواند باعث از دست دادن اشتاه ، خستگی ، بی خوابی شود
حتی بر روی خلق و خو هم تاثیر می گذارد.
اگر میخواهید برای خود مزرعه راه بیندازید و نیاز به قفس های بلدرچین یا قفس های مرغ و یا قفس های کبک دارید میتوانید آن ها را از آشیونه با بهترین قیمت تهیه کنید .
این ویتامین ها به خفظ پوست ، ناخن ، سللامتی مو
و متابولیسم چربی را کمتر می کند.
این گوشت منبع عالی نیاسین می باشد
۱۰۰ گرم از این گوشت ۵۰ درصد از نیاز بدن را تامین می کند
نیاسین بدن را تامین می کند تا باعث کاهش کلسترول شود.
اردک بسیار دیر هضم است
به همین دلیل دیر تر احساس گرسنگی می کنید
احساس نفاخی به شما دست می دهد .
بال اردک با توجی به میزان چربی و ارزش غذایی بالایی که دارد برای افراد لاغر خاصیت چاق کنندگی دارد.
جالب است بدانید که بال ، جیگر و بازوهای اردک بسیار در خون سازی کمک می کند و در این امر بسیار مفید و موثر است و برای افرادی که از این بیماری رنج می برنند بسیار توصیه می شود.
کسانی که از بیماری تنگی نفس زنج می برند می توانند از گوشت اردک به عنوان مسکن و حتی در طولانی مدت برای درمان استفاده کنند.
اردک به علا دارا بودن مود=ادغذایی و ویتامین هایی که در خود جای داده است برای کاهش تپش قلب واز بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
این گوشت بع دارا بودن مواد معدنی بسیار مفید و ویتامین های موجود در آن برای افرادی که از خشکی سینه رنج می برند بسیار توصیه می شود.
برای عضوت در اینستاگرام کلیک کنید